Iskanje
0Item(s)

Košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava in plačilo

Dostava za artikle na zalogi je praviloma še isti dan /naročila oddana do 13.ure/ ali naslednji delovni dan, od datuma, ko na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu, prejmete potrditev naročila. Naročila oddana med vikendom ali prazniki, bodo obdelana in odposlana prvi delovni dan.

V kolikor naročeno blago ne more biti odpremljeno v prej omenjenih rokih ali pride do nepričakovanih zapletov, vas o tem obvestimo preko telefona ali e-maila, kjer bo naveden tudi predviden rok dostave naročenih izdelkov. Maksimalen dobavni rok je 30 dni.

Pri izbiri opcije plačila s plačilno/kreditno kartico, Paypal-om ali plačilom na naš transakcijski račun, bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom do 13. ure preverjali plačila na transakcijski račun podjetja. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 9. uri po prejemu potrdila o plačilu.

POSTOPEK PRI NAKUPU IZDELKA
Naročanje izdelkov poteka preko naše spletne strani www.coco.si .

Potrditev naročila je izvedena avtomatično, s povratnim e-mailom, ki vsebuje vse podatke o naročniku in naročenem blagu, strošku, načinu plačila.

DOSTAVA
Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije.

Poštnina je enotna za celo Slovenijo in znaša 2,99 €.

Poštnina se ne obračuna pri nakupunad 40 EUR.

Poštnino kupec poravna skupaj s kupnino proizvoda, ki ga plača preko UNIVERZALNEGA PLAČILNEGA NALOGA, PLAČILNE KARTICE ALI PO PREDRAČUNU. Enako velja za naročeno
blago, ki se plača PO POVZETJU.

Pošta Slovenije za svoje storitve obračunava enotni znesek 1,05€, na katerega nimamo nikakršnega vpliva. Znesek 1,05€ se naknadno plača pri prevzemu paketa, ko kupec izbere "Plačilo po povzetju". Če kupec plača znesek naročila "Po predračunu" ali s plačilno kartico preko sistema PayPal, se storitve Pošte Slovenije NE obračunajo.

Če med dostavo niste dosegljivi na izbranem naslovu, vas bo Pošta Slovenije obvestila o možnostih prevzema preko SMS sporočila, e-maila ali listka z obvestilom. Paket lahko prevzamete v 14 dneh.

Če bo kupec želel preklicati naročilo, bo to lahko storil v roku dveh ur, od prejema potrditve naročila na svoj e-mail, s klicem na telefonsko številko: 051/750-190, vsak delavnik med 9. in 15. uro ali na e-mail: info@coco.si.

V primeru, ko naročeno blago še ni odposlano, kupcu ne nastanejo nikakršni stroški.

Odstop od naročila je možen tudi v primeru, ko vas preko vaših kontaktnih podatkov obvestimo, da določenega artikla trenutno ni na zalogi.

Dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotovimo, da naročeno blago izročimo pravemu naročniku. Podjetje MSN d.o.o. ne odgovarja za poškodbe, uničenje ali nezmožnost zagotavljanja izdelkov zaradi vojne ali civilnega nemiru, stavk, prenehanja dela v industriji, neuspešne dostave, požara, nevihte, poplav ali neurij, okvar, namernih poškodb, kraje ali katere koli druge višje sile. Podjetje MSN d.o.o. ne krije stroškov, nastalih ob morebitni zamudi dostave izdelkov. Prav tako ne krije stroškov v primeru izgube izdelka ali ne dostavljenega izdelka. V primeru predhodnega plačila izdelka vam stroške za nakup ne dostavljenega izdelka vrnemo na vaš račun.

Odstop od pogodbe in vračilo izdelka
Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da lahko artikel odprete, pregledate in če vam ne ustreza, ali pa so bila vaša pričakovanja napačna, odstopite od nakupa.